michel tielbeke tevreden over ek in ijsland

Michel Tielbeke blikt tevreden terug op zijn prestaties van afgelopen week op het EK in Reykjavik (IJsland). De Raalter zwemmer kwam uit op acht verschillende disciplines en zwom maar liefst dertien Nederlandse records: Acht in de klasse voor visueel beperkten en vijf in de klasse voor doven.

Helaas waren de vele records net niet voldoende voor een medaille. Michel eindigde eenmaal als vierde, drie keer als vijfde en nog eens twee keer als zesde. Mooie prestaties, dus al met al was het een goed toernooi voor Michel, die nu een halve week rust neemt en zich vervolgens klaar gaat maken voor het WK in Rio de Janeiro (november). Kijk voor meer informatie op members.home.nl/micheminem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.