met de boswachter struinen langs de ijssel

Als je zin hebt om lekker naar buiten door de uiterwaarden langs de IJssel te struinen en je bent tussen de 6 en 12 jaar, dan moet je meedoen aan de struintocht van Staatsbosbeheer, zaterdag 24 oktober. De boswachter neemt je mee door de ruige natuur en laat je sluiproutes door het struikgewas zien.

Je kunt je nog tot en met zaterdag 17.00 uur opgeven op nummer 0548-612711. Je ouders kunnen natuurlijk ook mee, maar dat hoeft niet. Meedoen kost 1,50 euro. De struintocht duurt van 09.00 tot 12.00 uur en begint op de parkeerplaats bij de steenfabriek Fortmond. Het is handig om laarzen, oude kleren en een lange broek aan te trekken. Voor meer info kun je contact opnemen met Lobke Hek via 06-50254083 of l.hek@staatsbosbeheer.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.