menzis ontkent sponsoring schaatsploeg

Ziektekostenverzekeraar Menzis ontkent dat het de nieuwe sponsor is van de schaatsploeg van de Raalter sprinter Jan Smeekens. Het Algemeen Dagblad berichtte dinsdagmorgen dat Menzis de rol van het failliete DSB overneemt als geldschieter van de formatie, maar volgens Menzis klopt dat verhaal niet.

“Menzis is na het faillissement van DSB benaderd als kandidaat om de sponsoring van de schaatsploeg over te nemen”, verklaart de verzekeraar op de eigen website. “Menzis heeft echter besloten dit niet te doen aangezien het met veel geld sponsoren van een topsportteam niet past bij het Menzis sponsorbeleid. Het sponsorbeleid van Menzis is gericht op breedtesport waaraan zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen.”

De zorgverzekeraar zegt de onjuiste berichtgeving te betreuren. “Dit soort berichtgeving schept verwarring bij met name de schaatsers in de ploeg die zich voorbereiden op een nieuw seizoen waarin de belangrijke Olympische Spelen op het programma staan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.