menzis nieuwe sponsor van jan smeekens

De schaatsploeg van Raaltenaar Jan Smeekens heeft een nieuwe sponsor weten te strikken. Menzis neemt de rol van het failliete DSB over als geldschieter. Dit meldt het AD dinsdag. Ziektekostenverzekeraar Menzis zou een overeenkomst hebben getekend tot 2012. Trainer Jac Orie kondigde eerder deze week al aan goede hoop te hebben dat de naam van de nieuwe sponsor vóór de NK afstanden bekend zou zijn. Dat evenement begint komende vrijdag.

Dat juist verzekeraar Menzis de schaatsers gaat sponsoren, is enigszins opmerkelijk. Concurrent Aegon had als hoofdsponsor van de KNSB contractueel exclusiviteit bedongen. Vanwege de bijzondere omstandigheden zou Aegon daar nu echter van afzien. Het contract van Aegon met de schaatsbond loopt bovendien in het najaar van 2010 af. Bij de formatie van Orie staan naast Smeekens onder meer Marianne Timmer, Simon Kuipers, Stefan Groothuis, Annette Gerritsen en Mark Tuitert onder contract.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.