Home / archiefcentraal / meldzuil bij polikliniek cardiologie zwolle

meldzuil bij polikliniek cardiologie zwolle

Vanaf maandag 12 oktober neemt de polikliniek Cardiologie van de Isala Klinieken in Zwolle een zogenaamde meldzuil in gebruik. Voortaan melden patiënten met een afspraak zich via de meldzuil en niet meer bij de balie polikliniek Cardiologie.

De meldzuil voorziet de aangemelde patiënt van informatie over zijn of haar afspraak en verwijst de patiënt naar de juiste wachtruimte. De meldzuilen dragen bij aan klantgerichtheid en een versoepeling van patiëntstromen. Tachtig tot negentig procent van de aanmeldprocedure bestaat namelijk uit repeterende taken zoals controleren, registreren en verwijzen. Deze taken worden voortaan overgenomen door de meldzuil, zodat de secretaresses aan de balie meer tijd hebben voor vragen of problemen van patiënten die daadwerkelijk om aandacht vragen.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.