meldzuil bij polikliniek cardiologie zwolle

Vanaf maandag 12 oktober neemt de polikliniek Cardiologie van de Isala Klinieken in Zwolle een zogenaamde meldzuil in gebruik. Voortaan melden patiënten met een afspraak zich via de meldzuil en niet meer bij de balie polikliniek Cardiologie.

De meldzuil voorziet de aangemelde patiënt van informatie over zijn of haar afspraak en verwijst de patiënt naar de juiste wachtruimte. De meldzuilen dragen bij aan klantgerichtheid en een versoepeling van patiëntstromen. Tachtig tot negentig procent van de aanmeldprocedure bestaat namelijk uit repeterende taken zoals controleren, registreren en verwijzen. Deze taken worden voortaan overgenomen door de meldzuil, zodat de secretaresses aan de balie meer tijd hebben voor vragen of problemen van patiënten die daadwerkelijk om aandacht vragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.