melanie met yolanthe bij de visagist

Afgelopen zaterdag ging Ralf Mackenback uit Best daarbij met de winst aan de haal. Eva Lugtenberg uit Hoonhorst werd vierde. Registraties van de halve finales en de finale van het Junior Songfestival werden de afgelopen drie weken op zaterdag uitgezonden.

“We kwamen afgelopen zaterdag de studio binnen en ik werd meteen al herkend door Eva N, de andere Eva die ook in de finale stond”, vertelt Melanie. “Dat was heel leuk! Ik heb iedereen die heeft meegedaan op Hyves.” Melanie kon zich volledig vinden in het oordeel van de professionele jury. Ook zij had de act van Ralf op één. Veel contact met de leden van de volwassen jury heeft ze overigens niet gehad. “Maar voor de tweede liveshow zat ik in de visagie naast Yolanthe. Ze vroeg me wat ik deed. Of ik ook zong. Daarna hebben we even gepraat over ons jurywerk.”

Melanie, een fanatiek liefhebber van het Junior Songfestival, gaf zich op als jurylid nadat ze een oproep op internet had gezien. Zelf hoopt ze ook nog een keer deel te nemen aan een dergelijke talentenjacht. Ze zingt en speelt piano en danst. “Het lijkt me heel erg leuk om een keer mee te doen aan ‘So You Think You Can Dance’ of ‘Dancing Queen’”, vertelt ze. Op straat is ze nog niet herkend: “Maar mijn vriendinnen hebben allemaal gekeken. Toen ik laatst een shirt aan had dat ik ook op tv aan had, wisten ze dat meteen. ‘Hé die had je aan’. Of je me nog vaker in de schijnwerpers terugziet? Ik hoop van wel!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.