luxaflexactie bij boerhof heeten

Boerhof Heeten is een langlopende actie begonnen met Luxaflex. Drie halen is tot en met 15 november twee betalen. Wat ooit begon als zonwering, is inmiddels ook in het najaar en de wintermaanden een onmisbare sfeerbepaler en lichtregelaar geworden.

Met de actie van Boerhof is de Luxaflex niet alleen functioneel, energiebesparend en sfeerbepalend, maar ook nog eens heel betaalbaar geworden.

Zowel de Plissé – die bestaat uit een trapsgewijs gevouwen, vaak halftransparant dundoek – als de Duette met z’n extra isolerende, tussen twee lagen doek ingeklemde honingraatstructuur, is verkrijgbaar in vele, meer of minder licht doorlatende stofkwaliteiten, dessins en kleurcombinaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.