loopt jan smeekens dsb de spelen mis

De schaatsers van de DSB-ploeg – waaronder Jan Smeekens uit Raalte – lijken vooralsnog niet getroffen te worden door het vermoedelijke failliet van de DSB-bank. Dat voorspelt Frank van den Wall-Bake, sportsponsordeskundige. Volgens Van den Wall-Bake zijn de sponsorgelden voor de eerste tijd al overgemaakt en kunnen de schaatsers eind deze maand gewoon deelnemen aan de NK-afstanden.

Mocht DSB definitief failliet gaat, dan zal de KNSB de schaatsers van Jac Orie opvangen en loopt de financiering via hoofdsponsor Aegon, zo is de voorspelling. Voor de schaatsers van de DSB-ploeg komt het failliet dubbel ongunstig uit omdat er, naast de ontstane onzekerheid, ook nog een Olympisch jaar aan komt voor de Winterspelen. Je daarvoor plaatsen begint al in het begin van het seizoen. En de eerste officiële wedstrijden, die worden van 31 oktober tot 2 november in Thialf Heerenveen verreden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.