lemelerveld zet scheidsrechters in zonnetje

Vorige week is door zestien sportbonden en NOC*NSF bestempeld als de Week van de Scheidsrechter. De voetbalvereniging Lemelerveld maakte van deze gelegenheid gebruik om haar waardering uit te spreken voor de inzet die de scheidsrechters iedere week tonen. Secretaris Hans Ellenbroek sprak namens het bestuur een groot deel van de verzamelde Lemelerveldse scheidsrechters toe en overhandigde hen een kleine attentie.

De vereniging is erg blij met deze groep vrijwilligers, die er iedere week weer voor zorgen dat de wedstrijden in goede banen worden geleid. Toch zou het prettig zijn wanneer er nog een aantal nieuwe scheidsrechters bij zouden kunnen komen. Heb je interesse en lijkt het je leuk om op deze wijze actief te zijn voor de club, meld je dan of vraag nadere informatie bij één van de coördinatoren van de scheidsrechters. Dit zijn Ronald van Drogen (06-22221198) voor de wedstrijden van de jeugd op zaterdag en Joop Reimink (0572-391222) voor de seniorenwedstrijden op zondag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.