leerlingen carmel maken houten timmy tims

Leerlingen van het praktijkonderwijs van het Carmel College in Raalte hebben onder leiding van docent Roelof Dekker drie grote houten Timmy Tims gemaakt ter promotie van het gezamenlijk TimmyTimsTheaterproject van het ZINiN theater in Nijverdal, Theater Carrousel Ommen en het Hoftheater Raalte om jeugdtheater in midden Salland beter op de kaart te zetten. Dit is een van de manieren waarop het Hoftheater en Carmel College in Raalte samenwerken.

Het Carmel College en het Hoftheater zoeken naar verschillende manieren om samen te werken. De beide directies, medewerkers en docenten komen regelmatig bij elkaar om te kijken hoe educatie en theater elkaar kunnen versterken. Eén van de ideeën was om samen met de leerlingen van het praktijkonderwijs promotiemateriaal te ontwikkelen voor TimmyTimsTheater, een project ter promotie van jeugdtheater in Nijverdal, Ommen en Raalte.

De leerlingen Remco Loseman en Emiel Kosse zijn vol enthousiasme begonnen aan het maken van drie houten TimmyTims onder leiding van docent Roelof Dekker. De drie betrokken theaters zullen de Timmy’s inzetten tijdens de jeugdvoorstellingen, maar bijvoorbeeld ook bij activiteiten en evenementen in Nijverdal, Ommen en Raalte. Zo hebben de leerlingen van Carmel een mooie bijdrage geleverd aan de zichtbaarheid van TimmyTimsTheater. De drie theaters zijn er erg blij mee en trots op deze drie prachtige promotieTimmy’s!

Jeugdtheater kreeg vanaf vorig seizoen een extra bijzondere plek in de theaterprogrammering van het Hoftheater. Samen met het ZINiN Theater in Nijverdal en De Carrousel in Ommen heeft het Hoftheater de familie TIMS (Theaters In Midden Salland) in het leven geroepen. Een theaterfamilie in hart en nieren die alle kinderen in midden Salland van harte uitnodigt om naar het theater te komen en om lid te worden van TimmyTimsTheaterclub! Het lidmaatschap is gratis en geeft allerlei leuke voordelen, zoals een eigen paspoort waar je bij iedere voorstelling een stempel spaart. Bij vier stempels krijg je een gratis voorstelling.

TimmyTimsTheaters, dit jaar in het Raalter Hoftheater:

Jeugdcirscus Caroly, zaterdag 24 oktober, 15.00 uur, met om 12.30 uur een Circusworkshop.

De zandtovenaar, 15 november, 15.00 uur.

Wintercircus Sijm (voor de hele familie), 23 december, 15.00 uur.

Meer informatie over TimmyTimsTheater en alle voorstellingen in Raalte, Ommen en Nijverdal is te vinden op staging2.timmytimstheater.nl. Natuurlijk kun je daar ook al lid worden van Timmy Tims Theaterclub.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.