late halloween party in t olde postkantoor

Hoewel het op zaterdag 31 oktober officieel Halloween is, organiseert Landstede Welzijn pas volgende week een Halloween Discoparty in ’t Olde Postkantoor in Olst. Moet kunnen, want voor een feestje is er natuurlijk altijd ruimte. De discoavond op 6 november staat volledig in het teken van horror. Zo worden er diverse films op groot scherm getoond en kan je lekker swingen op bijvoorbeeld ‘Thriller’ van Michael Jackson.

Ook is er een freakmodeshow, waarmee ontzettend leuke prijzen te winnen zijn. Het is de bedoeling dat je verkleed naar de discoavond komt. Natuurlijk is dit niet verplicht, maar als je de modeshow wil winnen is dit wel een voorwaarde. Je kunt je op de avond zelf, die van 20.00 tot 23.00 uur duurt, opgeven voor de modeshow. De avond is bedoeld voor kinderen tussen de 10 en 21 jaar en de entree is gratis. Bel voor meer informatie met Simone van de Ven op telefoonnummer 0570-562529.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.