Home / archiefcentraal / laatste rondleiding op landgoed frieswijk

laatste rondleiding op landgoed frieswijk

Zondag 4 oktober is de laatste rondleiding van dit jaar op landgoed Frieswijk bij Schalkhaar. Om 13.30 uur is de start bij de ingang van het landgoed aan de Raalterweg bij kilometerpaal 2,1. De nazomer was prachtig, maar inmiddels beginnen de bomen al te verkleuren en doet de herfst zijn intrede. De gids vertelt over de historie en het hedendaagse leven op landgoed Frieswijk.

Tijdens de wandeling kun je bij het koetshuis eigen geperst appelsap en koolzaadolie proeven. De oude appelbomen bij het koetshuis hebben dit jaar een rijke oogst. En op het landgoed wordt in het voorjaar koolzaad verbouwd. De rondleiding duurt twee uur; volwassenen betalen 3 euro, kinderen tot 12 jaar de helft. Zie ook www.landgoedfrieswijk.nl.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.