laatste rondleiding op landgoed frieswijk

Zondag 4 oktober is de laatste rondleiding van dit jaar op landgoed Frieswijk bij Schalkhaar. Om 13.30 uur is de start bij de ingang van het landgoed aan de Raalterweg bij kilometerpaal 2,1. De nazomer was prachtig, maar inmiddels beginnen de bomen al te verkleuren en doet de herfst zijn intrede. De gids vertelt over de historie en het hedendaagse leven op landgoed Frieswijk.

Tijdens de wandeling kun je bij het koetshuis eigen geperst appelsap en koolzaadolie proeven. De oude appelbomen bij het koetshuis hebben dit jaar een rijke oogst. En op het landgoed wordt in het voorjaar koolzaad verbouwd. De rondleiding duurt twee uur; volwassenen betalen 3 euro, kinderen tot 12 jaar de helft. Zie ook staging2.landgoedfrieswijk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.