Home / archiefcentraal / laag zuthem krijgt een eigen schoolzone

laag zuthem krijgt een eigen schoolzone

Net als Luttenberg en Broekland krijgt ook Laag Zuthem een schoolzone. Op de Kolkweg bij basisschool De Linde is al de nodige verf aangebracht. Alleen het meubilair moet nog geplaatst worden en dan ziet de schoolzone er hetzelfde uit als in Luttenberg en Broekland.

Met de zone in Laag Zuthem wordt getracht de verkeersveiligheid rond de school te bevorderen. Met name tijdens het brengen en halen van de leerlingen is het vaak een chaos van auto’s, fietsers en voetgangers. In korte tijd worden veel kinderen gelijktijdig naar school gebracht of opgehaald van school. Auto’s worden vaak geparkeerd zonder dat er rekening wordt gehouden met het overige verkeer. Voor kinderen is het in deze situatie onveilig de weg over te steken om het schoolplein te bereiken of te verlaten.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.