Home / archiefcentraal / kinderleescafe de dolfijn groot succes

kinderleescafe de dolfijn groot succes

De Kinderboekenweek 2009 is op De Dolfijn in Heino op een bijzondere manier afgesloten. De leerlingen van de basisschool waren donderdag en vrijdag uitgenodigd in het kinderleescafé, dat speciaal voor de gelegenheid was gecreëerd.

De leerlingen hebben enorm genoten, want elke klas mocht er een half uur lekker lezen, snoepen en wat drinken. Er was een echte bar, kookboekhoek, een hoek met boeken en een ‘cadeautjes’-hoek. In laatstgenoemde hoek vonden alle klassen een boek dat zij ter gelegenheid van de boekenweek kregen.

Lees ook

Provincie zoekt inwoners die ‘het zelf beter kunnen’

ZWOLLE – De provincie heeft het uitdaagrecht, oftewel het Right to Challenge, ingevoerd. Inwoners kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.