kids helpen aan make over van landschap

Op zaterdag 7 november wordt weer de landelijke Natuurwerkdag gehouden. Iedereen die het landschap een warm hart toedraagt wordt uitgenodigd om op deze dag van ongeveer 10.00 tot 15.00 uur de handen uit de mouwen te steken.

In Overijssel kun je op 24 locaties aan de slag voor een ‘make-over’ van het landschap. Dit jaar wordt extra aandacht besteed aan kinderen die willen helpen op de Natuurwerkdag. Leuk voor een vader – zoon/dochterdag, een moeder – zoon/dochterdag of om samen met vriendjes, vriendinnen, je sportmaatjes of neefjes en nichtjes een dagje te zagen in de natuur. Op alle locaties is deskundige begeleiding en goed gereedschap aanwezig en een bijzonder mooie plek om aan de slag te gaan.

Deelname is gratis, maar meld je wel even aan via de website staging2.natuurwerkdag.nl. Er is dan voldoende gereedschap, drinken en soep. Op de website vind je ook meer informatie over de exacte locaties. De inschrijving is al geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.