kcm keukens moeten weg voor nieuw bedrijf

De Heinoër heeft niets met keukens, maar gaat zich in de locatie aan de Klipperweg richten op de verkoop, service en reparatie van auto’s, caravans en campers. “Een soort Sallands mobiliteitscentrum”, aldus het stel.

Maar eerst moeten de keukens weg. Van woensdag tot en met zaterdag is er daarom leegverkoop. De keukens gaan voor spotprijzen van de hand. Op staging2.keukenstuntraalte.nl staan de keukens afgebeeld. Daarna starten Elshof en Scholten hun bedrijf, waarvoor nog een naam moet worden gezocht. All Inn Entertainment, het artiesten- en organisatiebureau van Monique Scholten, verhuist ook naar de nieuwe locatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.