kaartverkoop sintshowpaleis van start

Het duurt nog ruim een maand voordat Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten weer voet op Nederlandse bodem zetten, maar de mensen van SintShowPaleis zijn al weer een flinke tijd bezig met de voorbereidingen voor de theatershows die ook dit jaar weer voor vele vrolijke kindergezichten zullen zorgen.

Er worden weer diverse theatershows gegeven, waaronder ook weer een flink aantal in het Raalter Hoftheater. In het weekeinde van 27, 28 en 29 november strijkt het gezelschap in Raalte neer en zullen er maar liefst acht shows worden gegeven. Nieuw dit jaar is de vrijdagmiddagshow om 16.00 uur, speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Hier is de laatste jaren veel vraag naar geweest en SintShowPaleis geeft daar nu graag gehoor aan. Voor meer info en kaarten voor deze show kan een mail gestuurd worden naar info@sintshowpaleis.nl.

De overige shows vinden plaats op vrijdag 27 november om 19.00 uur, zaterdag 28 november om 10.00, 13.00, 16.00 en 19.00 uur, en op zondag 29 november om 13.00 en 16.00 uur. De kaarten voor deze shows zijn te koop via de webshop op staging2.sintshowpaleis.nl of vanaf zaterdag 10 oktober bij de winkels van Annie Schulten en Bruna Kolkman in Raalte. Entreekaarten voor SintShowPaleis kosten 7,50 euro per stuk.

Wat er exact staat te gebeuren tijdens de theatershow is nog een verrassing, maar vast staat dat Sinterklaas samen met zijn Pieten in een nieuw, spectaculair decor de nodige avonturen zal beleven.

Naast de nodige spanning en sensatie is er aan het eind van de show weer een presentje voor ieder kind. De pietenband Op Stoom zal de shows wederom voorzien van een muzikale omlijsting met veel bekende en nieuwe liedjes. Al met al zullen Sint en zijn Pieten er samen met de kinderen voor zorgen dat het één groot feest wordt in de theaters. Wees er ook dit jaar weer snel bij, want vol is vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.