joop elders deelt uit tijdens 40 jarig bestaan

Joop Elders heeft deze maand aantrekkelijke acties voor klanten die er over de vloer komen. De sanitair- en totaalinstallateur bestaat namelijk veertig jaar en dus kun je de hele maand oktober profiteren van scherpe aanbiedingen uit de prachtige collectie sanitair. Maar ook de installateurs laten van zich horen. De actiemaand wordt afgesloten op zaterdag 31 oktober met een open huis: Een gezellige dag vol voordelen.

Joop Elders in Raalte biedt diverse garanties. “Dat geldt voor de materialen, maar ook voor de arbeid. Bij ons kun je er vanuit gaan dat het goed en kundig gebeurt”, aldus Frank Elders. “Wij hebben alle werkzaamheden in één hand. De verantwoordelijkheid ligt dan dus ook bij één partij. Wel zo prettig in het geval het gaat om bijvoorbeeld garanties. Door de centrale planning wordt er niets vergeten. Mensen komen niet voor verrassingen te staan, want bij ons weet iedereen van elkaar wat er wordt verwacht en wie welke werkzaamheden uitvoert. Dit geeft de klant rust en geen stress.

In oktober ligt er voor elke bezoeker een cadeautje klaar. Hoewel iedereen natuurlijk altijd welkom is bij Joop Elders voor vragen, advies of inspiratie, is de open dag op 31 oktober wel een extra kans. Joop Elders deelt dan, eigenlijk de hele maand al, leuke presentjes uit. “En wat we zeggen maken we waar… Inspiratie. Innovatie. Installatie. De acties zijn het bewijs.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.