jongste deelnemer vierdaagse 3 jaar oud

Naast de Sallandse Wandelvierdaagse, draait ook de allereerste Maaike4Kids – IK Lekker Fit!? Vierdaagse deze week op volle toeren. De kinderen zijn zeer enthousiast en sommigen wandelen behoorlijk snel. De rapste groep loopt de 7,5 kilometer in minder dan anderhalf uur. Mede daarom is de vertrektijd vrijdag (de slotdag) niet om 10.30, maar 11.00 uur. Het zou immers zonde zijn als de kids al voor de festiviteiten binnen zijn.

Opmerkelijk bij de Maaike4Kids – IK Lekker Fit!? Vierdaagse is verder de leeftijd van de jongste deelnemer. “Wij dachten dat 7 jaar de minimumleeftijd zou zijn, maar er doen meerdere kinderen van 5 jaar oud mee en woensdag hadden we zelfs een deelnemer van 3 jaar”, vertelt Maaike Heethaar. Het jochie liep de 7,5 kilometer samen met zijn twee broers en zijn vader. De ‘verste deelnemer’ is Bram Kuit en komt uit Boekelo. Hij heeft al vaker deelgenomen aan een vierdaagse.

Tot slot wordt er vrijdagmiddag bij terugkomst in Raalte een fiets van Kruiper Tweewielers verloot onder de deelnemers van de Maaike4Kids – IK Lekker Fit!? Vierdaagse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.