Home / archiefcentraal / jong en oud geniet op kijk en doe kerkendag

jong en oud geniet op kijk en doe kerkendag

De ‘kijk-en-doe-dag’ in de drie Raalter kerken is zondag een groot succes geworden. Omdat de kerkendag zeer laagdrempelig was opgezet en bovendien vrij toegankelijk was, was de opkomst ver boven verwachting. Ruim 200 bezoekers, onder wie veel kinderen, hebben op een speelse manier kennis gemaakt met de kerken in Raalte.

Jong en oud van alle gezindten uit Raalte en omstreken kwam zondag naar de Pauluskerk, Plaskerk en Kruisverheffing. Bewust was gekozen voor de leeftijdsgroep van de basisschool en zo kon een ieder iets leren over de religie en de kerk. Of het nu de muziek was en de verhalen die verteld werden, het kaarsen maken en de speurtocht, de ark van Noach of het maken van maskers het was allemaal grandioos! Een geweldige belevenis voor jong en oud.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.