jong en oud geniet op kijk en doe kerkendag

De ‘kijk-en-doe-dag’ in de drie Raalter kerken is zondag een groot succes geworden. Omdat de kerkendag zeer laagdrempelig was opgezet en bovendien vrij toegankelijk was, was de opkomst ver boven verwachting. Ruim 200 bezoekers, onder wie veel kinderen, hebben op een speelse manier kennis gemaakt met de kerken in Raalte.

Jong en oud van alle gezindten uit Raalte en omstreken kwam zondag naar de Pauluskerk, Plaskerk en Kruisverheffing. Bewust was gekozen voor de leeftijdsgroep van de basisschool en zo kon een ieder iets leren over de religie en de kerk. Of het nu de muziek was en de verhalen die verteld werden, het kaarsen maken en de speurtocht, de ark van Noach of het maken van maskers het was allemaal grandioos! Een geweldige belevenis voor jong en oud.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.