jan uitslag nieuwe lijsttrekker cda dalfsen

Jan Uitslag is op de ledenvergadering van het CDA Dalfsen unaniem als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010 gekozen. De benoeming van de 39-jarige Dalfsenaar werd zelfs met applaus begroet. “Jan Uitslag zit nu ruim vijf jaar in de politiek en is goed bekend met wat er leeft. Door zijn werk op het provinciehuis kent hij de politiek ook van de andere kant, wat een groot voordeel oplevert”, aldus voorzitter Henk de Boer.

Tijdens de ledenvergadering werd woensdagavond tevens het verkiezingsprogramma ‘Respectvol samenleven’, alsmede de advieskandidatenlijst vastgesteld. “We denken dat we een zeer evenwichtige lijst hebben samengesteld”, zegt De Boer. “Een goede spreiding over de gemeente, in leeftijd en in ervaring en de kandidaten zijn enthousiast.” Op de kieslijst staan onder andere Sallandse Boer 2008 Maurits von Martels (3), Theo Logtenberg (6) en Pieter Jan van Zanten (5). Bij de eerste negen staan er twee zonder enige raadservaring.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.