Home / archiefcentraal / jan smeekens snelste op eerste 500 meter

jan smeekens snelste op eerste 500 meter

De Raalter schaatser Jan Smeekens heeft vrijdagmiddag bij de Nederlandse afstandskampioenschappen de eerste 500 meter gewonnen. De titelverdediger, die rijdt voor het team van coach Jac Orie, kwam in Thialf tot een tijd van 35,23.

Zwollenaar Ronald Mulder eindigde in 35,47 verrassend als tweede. Mark Tuitert werd derde in 35,54. Later vandaag is in Heerenveen de tweede 500 meter. De snelste vijf sprinters plaatsen zich voor de eerste wereldbekerwedstrijden.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.