jan koops aan de slag bij rosec security

Het Raalter beveiligingsbedrijf Rosec Security heeft zich per 1 oktober versterkt met Jan Koops, voormalig teamchef Salland bij de politie IJsselland. Koops (1949) zal de functie van Manager Business Development & Educatie op zich nemen. Dat houdt in dat hij binnen de beveiligingsorganisatie hoofdverantwoordelijk is voor beveiligingsoptimalisatie bij bestaande en nieuwe relaties, training van eigen medewerkers en het extern verzorgen van overvaltrainingen.

De afgelopen veertig jaar is Jan Koops werkzaam geweest in uiteenlopende functies binnen de politie. Startend in Hoofddorp, vervolgens werkzaam geweest in Lelystad-Almere, Raalte en Deventer, groepscommandant bij de ME tot Algemeen Commandant Veiligheid bij wedstrijden van Go Ahead Eagles. De afgelopen jaren was hij als teamchef Salland verantwoordelijk voor de aansturing van een team van vijftig politiemensen en onderhield hij daarnaast de contacten met de gemeentebesturen van Raalte en Olst-Wijhe.

Gerco Middelkamp, directeur van Rosec Security: “Wij zijn verheugd dat Jan ons team komt versterken. De afgelopen jaren hebben wij aanzienlijk geïnvesteerd om de kwaliteit, uitstraling en communicatieve vaardigheden van onze medewerkers te maximaliseren. De significante groei die we als organisatie doormaken, bewijst dat de door ons geleverde kwaliteit wordt herkend en gewaardeerd. Met de komst van Jan hebben wij alle disciplines in huis om deze toegevoegde waarde ook in de toekomst te waarborgen en nog verder te optimaliseren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.