ivn raalte neemt je mee op herfstexcursie

Heksenboleet, duivelsbrood, elfenbankjes en vliegenzwam… Het zijn geen toverspreuken, maar de namen van paddenstoelen. IVN-afdeling Raalte organiseert zondag 18 oktober een excursie in het Boetelerveld over de wondere wereld van deze zwammen. Wil je mee, er wordt om 14.00 uur verzameld bij de ingang van het Boetelerveld aan de Schoonhetenseweg. De wandeling duurt in totaal ongeveer twee uur.

Onder deskundige leiding van André Houter ga je op zoek naar paddenstoelen en andere herfstbijzonderheden. De IVN-gids wijst de weg naar bijzondere vindplaatsen en weet veel te vertellen over de kenmerken van de diverse soorten. Weer of geen weer, de excursie gaat door! Het is wel aanbevolen om laarzen of waterdichte schoenen te dragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.