info avond vrijwilligers dierenambulance

Stichting Dierenambulance Noord-Overijssel houdt op donderdag 15 oktober vanaf 20.00 uur een info-avond over wat erbij komt kijken als je vrijwilliger op de dierenambulance wilt worden. De bijeenkomst is op het kantoor van de Dierenbescherming aan de Maatschappijwijk 15 in Balkbrug.

Op 1 juni werd de eerste ambulance van de Dierenbescherming Noord-Overijssel opgericht. Inmiddels is het werkgebied vergroot en heeft de Dierenbescherming ook contact met de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte voor het vervoer van zwerf- en in het wild levende dieren vanaf 2010. Vanwege deze groei is er een tweede dierenambulance nodig. Ook wordt er nog steeds gezocht naar vrijwilligers. Heb je veel affiniteit met het werk van de Dierenbescherming en ben je minimaal een dag per week of per twee weken beschikbaar, bel dan 06-11072372 of mail naar dierenambulance@noordoverijssel.dierenbescherming.nl. Via dit e-mailadres kun je je ook aanmelden voor de informatieavond.

Daarnaast wordt er nog dringend gezocht naar sponsoren en donateurs voor het opzetten van de dierenambulance, de auto zelf, de brandstof, het onderhoud en de verschillende materialen. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website staging2.noordoverijssel.dierenbescherming.nl of kun je contact opnemen met de bovengenoemde afdelingstelefoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.