hulsink en hollegien exposeren in kulturhus

Marian Hollegien en Betsie Hulsink exposeren in de maanden november en december in de hal van het Kulturhus in Lemelerveld. Betsie Hulsink zal haar acryl schilderijen tentoonstellen. Betsie heeft jaren les gehad van Margriet Geerts uit Dalfsen. Op dit moment zit ze op les bij Lyda Brandwacht uit Raalte.

Marian Hollegien stelt tien foto’s tentoon. Ze heeft haar opleiding gevolgd bij de fotovakschool in Apeldoorn. Ze fotografeert in de studio en op locatie en doet ook reportages. Een aantal foto’s is van één model met verschillende uitstralingen qua kleding, kapsel en make-up. Kapster en visagist Martine Kroes heeft hierin haar bijdrage geleverd. De expositie is dagelijks te bezichtigen tijdens de openingsuren van het Kulturhus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.