Home / archiefcentraal / herfstschoon in raalter park drostenkamp

herfstschoon in raalter park drostenkamp

De herinrichting van de Drostenkamp in Raalte is inmiddels al weer enige tijd geleden voltooid. De vijvers zijn vergroot met 6.600 vierkante meter, de bodem is afgeschaafd en de rioolfunctie is uitgebreid.

Het vernieuwde park levert prachtige vergezichten op, maar ook voor mensen met oog voor de schoonheid van het kleine heeft het park – juist in de herfst – ontzettend veel te bieden. Elizabeth Blaauwijkel-Zuur nam een kijkje in de Drostenkamp en keerde terug met een fraaie fotoreportage.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.