hellendoorn draagt bij aan landmark haarle

Kunstproject Landmark Haarle kan eindelijk worden afgerond. Door financiële problemen was dit eerder nog niet mogelijk. De aanleg is haalbaar geworden, omdat een voorstel van het CDA is aangenomen om het ontbrekende geld uit de kunstreserves 2008 te halen.

De gemeente Hellendoorn wil begin 2010 met een beleidsnota komen waarin een vast percentage van de uitgaven voor kunst wordt gereserveerd. Haarle Kreatief Landmark is al sinds 2004 bezig met de realisatie van een kunstwerk op de driehoek aan de Stationsweg in Haarle. Aanleiding hiervoor is de afronding van het integraal watervoorzieningsplan Luttenberg II.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.