haydn concert met muzikanten uit heino

De componist Franz Joseph Haydn staat vrijdag 30 oktober centraal tijdens een concert in Het Wooldhuis in Heino. Diverse plaatselijke musici verlenen hun medewerking. Naar aanleiding van een enquête is hierbij gekozen voor het werk van Haydn.

Franz Joseph Haydn stierf 200 jaar geleden en liet een enorm oeuvre na. Op 30 oktober zullen diverse van zijn werken worden uitgevoerd. Het programma bestaat onder andere uit koorzang, solozang, een strijkkwartet, een trio voor twee dwarsfluiten en cello, maar daarnaast zullen er ook dansen te zien zijn op muziek van Haydn. Het belooft dus een heel gevarieerde avond te worden. Aanvang is om 19.30 uur.

Kaarten zijn vanaf half oktober verkrijgbaar bij Guus Speelgoed of aan de balie van Het Wooldhuis. In de voorverkoop kost een kaartje 10 euro, aan de zaal 12 euro en kinderen 5 euro. Dit is inclusief een kopje koffie/thee of limonade met een traktatie en na afloop van het concert een consumptie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.