handbaldames sdol in slotsecondes langszij

In een zeer enerverende wedstrijd hebben de handbaldames van SDOL zaterdag hun eerste punt van het seizoen binnengehaald. De Luttenbergse dames, uitkomend in de regioklasse, hadden de eerste tien minuten van het duel totaal geen grip op Swift. De meiden uit Roermond begonnen veel feller aan de wedstrijd en liepen snel uit naar een 2-9 voorsprong. SDOL kon zich alleen richten op het beperken van de schade, tot 11-16 bij rust.

Na rust knokte SDOL zich verder terug in de wedstrijd, waardoor het opgedraafde publiek er ook weer in begon te geloven. Tot aan een 20-22 stand bleef het verschil zaterdag steeds twee punten, maar daarna kreeg SDOL even vleugels. Door twee mooie treffers van Diewke en een doelpunt van Esmee leken de Luttenbergers zelfs af te stevenen op de eerste overwinning van het seizoen.

Swift gaf zich nog niet gewonnen en kwam snel langszij. In de voorlaatste minuut kwam zij zelfs via een strafbal op voorsprong. Het mocht voor Swift niet zo zijn. Kort voor tijd gooide SDOL het duel van de zeven meter lijn op slot: 25-25.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.