halloween bij ansies brownie story in olst

Bij Ansie’s Brownie Story in Olst staat vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober alles in het teken van Halloween. De browniewinkel zorgt voor een spookachtige sfeer met speciale Halloween-lekkernijen en traktaties voor kinderen. Halloween wordt traditioneel gevierd op 31 oktober, voorafgaande aan Allerheiligen.

Tijdens Halloween doen kinderen in Amerika aan trick-or-treat. Ze gaan hierbij verkleed langs de deuren en krijgen daarbij snoep. Om aan te sluiten bij deze traditie kunnen kinderen tot en met 10 jaar bij Ansie’s Brownie Story op vrijdagavond en zaterdag gratis een Halloween-tasje komen ophalen. Het is een verrassing wat erin zit, maar in ieder geval zal er wat lekkers inzitten!

Ook de ouders worden niet vergeten. Het assortiment van brownies en chocoladelekkernijen zal worden uitgebreid met enge, maar lekkere Halloween-taartjes. Het trick-or-treat tasje kan worden opgehaald op vrijdag 30 oktober tussen 19.00 en 21.00 uur en op zaterdag 31 oktober tussen 9.00 en 17.00 uur. Kom op tijd om teleurstelling te voorkomen, want op is op!

Sinds 5 september 2009 is Ansie’s Brownie Story gevestigd aan de Wethouder Kuiperstraat 1 in Olst. Eerder verzorgde de Brownie Story taarten en brownies uitsluitend op bestelling. Eigenaresse is Anneke Blom. De specialiteit van Ansie’s Brownie Story zijn (vetarme) brownies. De boter wordt in het bereidingsproces vervangen door een eigengemaakte fruitchutney. Alle producten worden bij Ansie’s Brownie Story op ambachtelijke wijze gemaakt en vers verkocht. Daarnaast zit standaard in het assortiment een chocolade fudge met noten en een wekelijks wisselende plaatkoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.