Home / archiefcentraal / gogo ruilmiddag ideaal voor verzamelaars

gogo ruilmiddag ideaal voor verzamelaars

Erik Kroeze had het begin september al aangekondigd: “Raalte wordt overgenomen door de GOGO’s van C1000.” Nou Kroeze heeft gelijk gekregen, want de GOGO’s zijn razend populair. Dat werd woensdagmiddag nog maar eens duidelijk tijdens de ruilmiddag bij de supermarkt aan de Domineeskamp. Je kon er zelfs met slechts twee GOGO’s terecht.

De GOGO’s zijn kleine plastic figuurtjes. Je krijgt er één bij elke 10 euro aan boodschappen. Half september werden de GOGO’s geïntroduceerd bij tijdschrift- en speelgoedwinkels in Nederland. Maar speciaal voor C1000 zijn er zestig unieke karakters ontwikkeld, die elk ook nog eens in vijf verschillende kleuren bestaan. Kinderen kunnen de GOGO’s sparen en ruilen en er allerlei spelletjes mee doen. Vorig jaar werden de GOGO’s in Engeland nog uitgeroepen tot ‘Collectable Toy of the Year’.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.