Home / archiefcentraal / goedkoop niet naar meerkampfinale op wk

goedkoop niet naar meerkampfinale op wk

Joy Goedkoop is er woensdag bij haar WK-debuut niet in geslaagd om de meerkampfinale te bereiken. De Raalter turnster scoorde goed in de O2-Arena in Londen, maar haar score van 51,525 was niet genoeg voor een plek in de finale. Goedkoop scoorde met een score van 13,512 het best op sprong. Zelf was de 15-jarige wel tevreden, ondanks een foutje: “Het ging goed, alleen moest ik van de balk. Daar baalde ik enorm van. Maar al met al was het een super ervaring.”

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.