goede afsluiting voor racingteam hageveld

Net als het Lemelerveldse Serco Racingteam kijkt het Köbo Motorketting.nl Racingteam Hageveld uit Luttenberg terug op een geslaagde afsluiting van het ONK Dutch Superbikes. Coureur Jarco Grotenhuis reed een foutloze training met goede rondetijden en kwalificeerde zich als zeventiende.

Op de wedstrijddag stond er een harde wind en dus werd het een zware race voor de coureurs. “Bij de start was ik niet best weg”, vertelt Jarco. “Waar ik bijna het hele jaar goed van de meet kwam, zat ik er nu minder goed bij en dat kostte me meteen twee plaatsen. Gelukkig kon ik na enkele ronden Mark ten Napel nog passeren en een gaatje slaan. Mijn twee voorgangers waren toen al enkele seconden los. Eerst liep ik nog wel iets in en reed ik goede rondetijden, maar al snel merkte ik dat ik achter een gripproleem had en reed ik de rest van de race op een eilandje.” Jarco eindigde uiteindelijk als zeventiende.

“We hebben echter een goed seizoen gehad. Ik heb me het afgelopen seizoen weer verder kunnen ontwikkelen en hoop volgend jaar op dezelfde voet door te kunnen gaan. Ik wil alle sponsoren, vrienden en familie echt bedanken voor de steun aan ons team en hoop jullie volgend jaar allemaal weer te zien!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.