Home / archiefcentraal / gezwam op landgoed t nijendal in olst

gezwam op landgoed t nijendal in olst

Staatsbosbeheer organiseert donderdagmiddag 22 oktober een paddenstoelenexcursie door landgoed ’t Nijendal tussen Olst en Diepenveen. Het wordt een echte ontdekkingstocht door de wereld van schimmels en zwammen.

Vooral voor kinderen zal er een wereld open gaan. Er groeien op ’t Nijendal niet alleen veel mooie paddenstoelen, maar ook hele zeldzame! De excursie begint om 13.00 uur bij informatiecentrum De Zoogenbrink aan de Molenweg 3 in Olst. Volwassen betalen 3 euro, kinderen tot 12 jaar 1 euro.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.