gespannen opwinding voor de vierdaagse

Na de sluiting van de inschrijving via internet stond de teller al op 825 deelnemers. En met de goede weersvoorspellingen in het vooruitzicht lijkt de organisatie van de wandelvierdaagse te mogen rekenen op tussen de 1.000 en 1250 lopers. “De verwachting is dat we richting de 1.250 gaan en dat is een leuke sprong ten opzichte van vorig jaar”, aldus voorzitter Chris de Bont.

De deelnemers, die zich via internet hebben ingeschreven, konden maandag vanaf 15.00 uur de inschrijfkaart en de route voor de eerste dag ophalen. De organisatie was goed voorbereid op een grote toeloop, want de tent is meer dan twee keer zo groot in vergelijking met vorig jaar. De complimenten over zowel de grootte als de aankleding van de tent waren dan ook niet van de lucht.

Dinsdag gaat de Sallandse Wandelvierdaagse 2009 van start met de ‘Dag van Wijhe’. De eerste lopers (die van de 40 kilometer) gaan om 8.00 uur van start. Zenuwachtig is voorzitter De Bont niet meer. “Het is meer een vorm van gespannen opwinding”, verwoordt hij zijn gevoel van de maandagmiddag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.