Home / archiefcentraal / gerkes schenkt wipeend aan de bieenkorf

gerkes schenkt wipeend aan de bieenkorf

VVD-raadslid Jaap Gerkes heeft donderdagochtend een ‘wipeend’ overhandigd aan kindercentrum De Bieënkorf in Wijhe. De eend wordt volgend jaar door de gemeente geplaatst bij het kindercentrum, in het SPOC-park.

Gerkes won de eend onlangs op het jaarlijkse congres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) met de loterij in het kader van de reclame-actie ‘plastic heroes’ van de Stichting Nedvang. Dit is de landelijke organisatie die verantwoordelijk is voor de inzameling en recycling van het kunststof afval.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.