gerardus majella wint schoolprijs techniekdag

Basisschool Gerardus Majella in Broekland heeft de schoolprijs gewonnen die gekoppeld was aan de Techniekdag Raalte. De jury heeft zaterdag een groot aantal werkstukken beoordeeld die op de verschillende scholen al vooraf gemaakt waren.

Bij de individuele of groepsprijzen ging een eerste prijs, een van diverse oude materialen gemaakte bewegende lamp en op afstand bestuurbaar, naar Allan Lorkeers van de St. Antoniusschool in Mariënheem. Eveneens een eerste prijs, een ontwerp van een nieuw dorpscentrum, was voor Nicole, Robin, Jurrie, Maaike, Jasper en Jesse van de Korenbloem in Raalte. Naast de fraaie afwerking hebben zij zeer creatief gebruik gemaakt van verschillende materialen waaronder wasknijpers.

De tweede prijs, een lopend band waarbij op eenvoudige wijze gebruik gemaakt is van diverse attributen, ging naar Cas Hulsman van De Horizon in Raalte. Eveneens een tweede prijs was voor Britt Marsman, Marloes Verwayen en Lynn Wolfkamp van de Gerardus Majella uit Broekland met hun dagboekbeschermer.

De derde prijs, zeer gevarieerde foto’s met beschrijvingen van ‘afsluiters’, was voor groep 8 van basisschool de Hartkamp. Eveneens een derde prijs ging naar Rick, Jelmer, Pepijn, Luuk, Marius en Mart van de H. Hartschool In Lemelerveld voor hun bouwwerk op basis van een echte bouwtekening. Een zelfde prijs ontvingen Kim ter Bruggen, Chantal Baas en Meike van der Weiden van groep 8 van de Vogelaar voor het ontwerp van hun ‘groene wijk’ met zeer gevarieerd materiaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.