gerard koopman is eindelijk met de vut

Het zal menigeen vrijdag niet ontgaan zijn. Een lang lint rode bussen van Winkels Disselhorst Installatietechniek reed al druk toeterend door Raalte. Dit alles ter ere van Gerard Koopman, die een afscheidsreceptie van zijn collega’s kreeg aangeboden. Gerard werd langs diverse projecten, die onder zijn leiding zijn geïnstalleerd, rondgereden

Enkele van de laatste werken van Koopman zijn het wooncomplex van Dimence in het voormalige belastingkantoor en de uitbreiding van het medisch centrum aan de Jan van Arkelstraat. Tijdens de receptie werd Gerard verrast door een optreden van drumfanfare St. Caecilia, waar hij zelf ook actief zijn toontje meeblaast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.