Home / archiefcentraal / gerard koopman is eindelijk met de vut

gerard koopman is eindelijk met de vut

Het zal menigeen vrijdag niet ontgaan zijn. Een lang lint rode bussen van Winkels Disselhorst Installatietechniek reed al druk toeterend door Raalte. Dit alles ter ere van Gerard Koopman, die een afscheidsreceptie van zijn collega’s kreeg aangeboden. Gerard werd langs diverse projecten, die onder zijn leiding zijn geïnstalleerd, rondgereden

Enkele van de laatste werken van Koopman zijn het wooncomplex van Dimence in het voormalige belastingkantoor en de uitbreiding van het medisch centrum aan de Jan van Arkelstraat. Tijdens de receptie werd Gerard verrast door een optreden van drumfanfare St. Caecilia, waar hij zelf ook actief zijn toontje meeblaast.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.