Home / archiefcentraal / geen woningbouw op locatie leeren lampe

geen woningbouw op locatie leeren lampe

Er komt geen woningbouw op de locatie van De Leeren Lampe in Raalte. Het Raalter college van burgemeester en wethouders heeft het verzoek van Harold Oosterlaar om de bestemming van de grond te wijzigen in wonen en werken naast zich neergelegd.

Volgens het college passen de ideeën van Oosterlaar niet in de door de gemeenteraad vastgestelde visie voor de kanaalzone. In deze visie is het gebied van en rond De Leeren Lampe aangewezen als vrijetijdszone. Daarnaast stuit de ontwikkeling van duurzame woningbouw op de locatie van Lampe – gelet op de ligging nabij bedrijvigheid, doorgaande wegen en een tankstation – op milieutechnische belemmeringen.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.