freyja van lint wint een i pod bij carinova

Carinova-vakantiewerker Freyja van Lint uit Heino is de trotse eigenaar geworden van een Apple I-pod Touch met de inscriptie ‘Namens alle cliënten bedankt’. De Heinose kreeg de prijs uit handen van Heidi van Gelder, coördinator flexpool van Carinova. Onder het motto ‘Het werken binnen de gezondheidszorg brengt muziek in je leven’ had Carinova een speciale actie in het leven geroepen om vakantiewerkers te trekken.

Ieder jaar is er tijdens de vakantieperiode grote behoefte aan vakantiewerkers. Het is dan ook een uitdaging om telkens voldoende belangstellenden te vinden voor een vakantiebaan binnen de zorg. Dit jaar werd onder alle vakantiewerkers een drietal I-pods verloot. De andere twee gelukkige vakantiewerkers zijn Marieke Langbroek uit Hellendoorn die in Ommen als verzorgende heeft gewerkt en Marlies Gort uit Bergentheim die daar haar vakantiewerk heeft gedaan als thuishulp A. Zij ontvangen op korte termijn een I-pod.

Carinova wil hiermee symbolisch alle vakantiewerkers nogmaals bedanken voor hun geweldige inzet en hoopt ook volgend jaar weer op hen te kunnen rekenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.