fotos zij hebben de vierdaagse gehaald

De tweede editie van de Sallandse Wandelvierdaagse zit er op en smaakt naar meer. Het was voor de wandelaars mooi, gezellig en zwaar. Het weer was de afgelopen week wisselvallig. Mooie dagen werden onderbroken door korte regenbuien en koude wind. Maar dat mocht de pret niet drukken, want ze hebben het gehaald.

De binnenkomst vrijdagmiddag was al veel groter van opzet dan vorig jaar, toen de organisatie eigenlijk nog een beetje moest aftasten hoe zoiets nou het beste geregeld kon worden. Vanuit de richting van De Leeren Lampe kwamen de wandelaars bij Haarco het dorp in, waar ze onder de officiële finishboog door moesten. Daarna volgde een rode loper over de Grote Markt, richting de Munstersestraat. Daar stond de hele week al de grote rode tent. Die zat na binnenkomst bomvol en het was er nog lang gezellig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.