forest danst mee in adjes sterren revue

Adje, bekend uit de spraakmakende televisieshows van Paul de Leeuw – ‘Mooi Weer De Leeuw’ en ‘Lieve Paul’ – gaat ook dit jaar weer door de Nederlandse theaters met een theaterprogramma. Hij komt op vrijdag 26 februari 2010 naar het Hoftheater in Raalte met zijn nieuwe theatershow: ‘Adje’s Sterren Revue’.

Tijdens de voorbereidingen kwam Theo, de penningmeester van de Zingende Decoupeerzaag, er achter dat er geen budget meer was voor een ballet. Bijna zou de economische crisis roet in het eten van de voorstelling gooien, maar toen heeft Adje de hulp ingeroepen van de dansgroep Forest van RGV Kwiek en na een periode van hard repeteren verlenen zij hun medewerking aan de jubileumshow op 26 februari 2010.

Adje’s Sterren Revue zal anders zijn dan de vorige shows. In deze show gebeurt er iets verschrikkelijks met Adje… Maar Arijan van Bavel krijg je des te meer te zien in deze show. Ben je benieuwd geworden? Op 26 februari 2010 speelt Adje in het Hoftheater in Raalte of ga snel naar staging2.adje.nl en bestel daar kaartjes voor de revue.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.