Home / archiefcentraal / forest danst mee in adjes sterren revue

forest danst mee in adjes sterren revue

Adje, bekend uit de spraakmakende televisieshows van Paul de Leeuw – ‘Mooi Weer De Leeuw’ en ‘Lieve Paul’ – gaat ook dit jaar weer door de Nederlandse theaters met een theaterprogramma. Hij komt op vrijdag 26 februari 2010 naar het Hoftheater in Raalte met zijn nieuwe theatershow: ‘Adje’s Sterren Revue’.

Tijdens de voorbereidingen kwam Theo, de penningmeester van de Zingende Decoupeerzaag, er achter dat er geen budget meer was voor een ballet. Bijna zou de economische crisis roet in het eten van de voorstelling gooien, maar toen heeft Adje de hulp ingeroepen van de dansgroep Forest van RGV Kwiek en na een periode van hard repeteren verlenen zij hun medewerking aan de jubileumshow op 26 februari 2010.

Adje’s Sterren Revue zal anders zijn dan de vorige shows. In deze show gebeurt er iets verschrikkelijks met Adje… Maar Arijan van Bavel krijg je des te meer te zien in deze show. Ben je benieuwd geworden? Op 26 februari 2010 speelt Adje in het Hoftheater in Raalte of ga snel naar www.adje.nl en bestel daar kaartjes voor de revue.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.