filmhuis avond in het holstohus in olst

Vrijdagavond is het weer Filmhuis-avond in Olst. Om 18.30 uur draait ‘Kikkerdril’. Om 20.30 uur kun je genieten van Slumdog Millionaire. Kikkerdril is voor (jonge) kinderen. En ze steken er nog wat van op ook. Slumdog Millionaire is de meest onderscheiden film (acht Oscars) van de afgelopen jaren.

Bij Slumdog Millionaire sleept regisseur Danny Boyle je mee in een prachtig Dickensiaans sprookje dat zich geheel afspeelt in India. De 18-jarige Jamal is wees en leeft in de sloppenwijken van Mumbai. Hij staat op het punt om 20 miljoen roepies te winnen in de Indische versie van het programma Lotto Weekend Miljonairs. Hoe komt het dat hij het antwoord op alle vragen lijkt te kennen?

De voorverkoop gaat via het Holstohus, resereveren kan via filmhuisolst@home.nl. Voor de kinderfilm betaal je 2 euro, begeleiders 3 euro. Voor de volwassenen film betalen Nut-leden 4 euro, niet leden 5 euro. De filmavond wordt georganiseerd door Maatschappij tot Nut van ’t Algemeen, afdeling Deventer-Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.