feestelijke bruidsshows van jan en jet

In de maand november presenteert Jan & Jet Weddingdesign uit Almelo meerdere exclusieve bruidsshows op diverse toplocaties in de regio. Vooral als je binnenkort gaat trouwen, dan zijn deze bruidsmodeshows ideaal om inspiratie op te doen. En om kennis te maken met het unieke concept van het echtpaar Jan & Jet, waarbij de styling van de bruid en bruidegom perfect op elkaar wordt afgestemd.

Creativiteit en kwaliteit zijn de sleutelwoorden van Jan & Jet Weddingdesign. De eigen visie van Jan & Jet op bruidsmode leidde tot de samenstelling van een elegante en smaakvolle collectie voor bruid, bruidegom en de gasten op het feest. “Voor de samenstelling van onze collectie reizen we regelmatig naar internationale beurzen als Milaan en Barcelona”, vertelt Jan Smit. “Daar doen we niet alleen maar inspiratie op, we vinden er de mooiste stoffen en ontwerpen. In onze collecties vind je stijlvolle designs van bekende merken.”

Nieuw bij Jan & Jet is de eigen herenlijn, die onder de naam ‘The Suite’ wordt aangeboden. Hoogwaardige kostuums die exclusief bij Jan & Jet te koop zijn. De pakken zijn Italiaans en handgemaakt. “Zo blijven we voortdurend innoveren”, aldus Jan. “Stilstand is immers achteruitgang en wij hebben onze blik altijd op de toekomst gericht. Mede daardoor hebben we een prachtige collectie kunnen opbouwen voor onze klanten.”

“Via mond-tot-mondreclame hoort men van onze persoonlijke aanpak”, legt Jet uit. “Eén van onze uitgangspunten is dat bruid en bruidegom zich prettig moeten voelen in hun trouwkleding. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant krijg je dat voor elkaar. Iedereen is anders, dus ‘personal styling’ en het leggen van de juiste accenten zijn van groot belang.” Jan & Jet leggen deze accenten met bijvoorbeeld hoeden, sluiers, schoenen, sieraden, lingerie, kapsels en zelfs boeketten.

Deze persoonlijke aanpak leidde tot een wijde kring van gelukkige klanten en bezorgde het echtpaar een speciale plaats in de bruidsbranche. De uitstraling en het interieur van de zaak leverde het duo zelfs een award voor de mooiste bruidszaak van Nederland op. Later gevolgd door een award in de categorie bruidsmodelspeciaalzaak van Nederland. “Uiteraard zijn we hier erg trots op”, zegt Jan. “Daar werken we ten slotte hard voor en een beloning is altijd leuk.” Jet vult hem aan: “Onlangs zijn we zelfs premium dealer voor geheel Oost-Nederland geworden van de merken Linea Raffaelli, Pronovias en Blue by Enzoani.”

De bruidsshows van Jan & Jet zijn een prima startpunt als ‘bride to be’. Centraal staan de allernieuwste collecties voor 2010. Dus als je trouwplannen hebt, dan zijn dit mooie en gezellige gelegenheden om inspiratie op te doen. Tijdens de show worden de nieuwe collecties voor 2010 getoond op de geheel eigen wijze van Jan & Jet. De unieke style en styling van het echtpaar komt tijdens de show goed tot uiting.

Op dinsdag 3 november presenteert Jan & Jet Weddingdesign een bruidsshow bij Boode in Bathmen, dinsdag 10 november bij Erve Braakman in Wierden en dinsdag 24 november bij ’t Brodshoes in Rijssen. De shows beginnen allemaal om 20.00 uur, zaal open vanaf 19.15 uur. Voor aanvang van de shows wordt er koffie/thee met heerlijke zoetigheden geserveerd en na afloop een hapje en een drankje. Nieuwsgierig geworden? Reserveer dan nu via staging2.janjet.nl of bel de reserveerlijn: 0546-817861.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.