egcs s nachts open voor nieuwe windows

Windows 7 is wat Windows Vista had moeten zijn: Snel, stabiel en compatibel. Vanaf donderdag ligt het besturingssysteem overal in de winkel, maar in Lemelerveld kun je er al eerder aan geraken. EGCS, aan de Ambachtsweg 13 in Lemelerveld, is in de nacht van woensdag op donderdag namelijk van 00.00 tot 03.00 uur geopend ter ere van Windows 7. Natuurlijk zal een hapje en een drankje tijdens deze feestelijke gelegenheid niet ontbreken.

Tijdens de Windows 7-nacht zullen er losse installatiepakketten, upgrades, pc’s en laptops met Windows 7 tegen een gepaste prijs worden verkocht. Daar waar mogelijk zal er direct worden uitgeleverd, zodat klanten er ook direct mee aan de slag kunnen. Klanten die de afgelopen periode een computer met Windows Vista hebben gekocht en daarbij een coupon hebben ontvangen, kunnen deze nu ook eindelijk inleveren. Tegen administratie -en verzendkosten kunnen zij Windows 7 aanschaffen. Maar de upgrade is natuurlijk ook voor andere klanten beschikbaar.

Voor de klanten die woensdagnacht niet meteen de pc of laptop kunnen meenemen, heeft EGCS nog wat extra’s in petto. Alle klanten die op 22 oktober 2009 een pc of laptop bestellen met Windows 7 als besturingssysteem en die niet direct uitgeleverd kan worden, zullen als een echte VIP worden behandeld en later thuis opgehaald worden met een limousine. Daarna wordt de klant door een medewerker van EGCS thuisgebracht en wordt de apparatuur uitgepakt en neergezet! Kijk voor meer informatie op staging2.egcs.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.