egcs levert nederlands eerste windows 7 uit

Het is EGSC gelukt om de eerste Nederlandse uitlevering van Windows 7 op haar naam te krijgen. De computerwinkel in Lemelerveld opende daarvoor in de nacht van woensdag op donderdag haar deuren, want voor donderdag mocht het nieuwe besturingssysteem nog niet aan de man worden gebracht. De heer Troost kreeg om klokslag twaalf uur het eerste pakket in ontvangst uit handen van Matthijs van der Hoek, verkoper bij EGCS.

De kersverse eigenaar van Windows 7 gaf aan al lange tijd te hebben getest met beta versies en later met de RTM-versie van de nieuwe Windows. “Maar nu wil ik dan ook absoluut niet langer wachten om de volledige officiële versie te installeren op mijn zelfgebouwde pc”, aldus Nederlands eerste Windows 7-eigenaar. Ook de komende dagen staan er speciale acties op stapel bij EGCS, vooral gebaseerd op combinatie aanbiedingen van een pc of laptop met Windows 7, die te vinden zijn op de site van EGCS.