egalisatie van terrein sallandse vierdaagse

De Sallandse Wandelvierdaagse moet voor dit jaar uitwijken naar een andere start- en finishlocatie. Dit heeft alles te maken met de werkzaamheden, die plaatsvinden op het evenemententerrein aan de Domineeskamp. De organisatie vond een gepaste locatie op een braakliggend terrein aan de Munstersestraat in Raalte.

Maar, de handen moesten wel uit de mouwen om deze locatie geschikt te maken voor de ontvangst van de vele wandelaars. Inmiddels is er tien tot vijftien centimeter grond van de bovenlaag verwijderd en is het terrein volledig geëgaliseerd. Aan het bedrijf REKO uit Raalte de schone taak om de puinverharding aan te brengen en dat zal deze week gebeuren. Na de Sallandse Wandelvierdaagse zal het terrein tijdelijk dienst doen als parkeerruimte om het verlies aan parkeerplaatsen op de Domineeskamp op te vangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.