eerste vrijwilligerssymposium blijkt een succes

Het eerste Vrijwilligerssymposium Raalte van Vrijwilligerssteunpunt Raalte en Landstede Welzijn is donderdag een succes gebleken. Het doel van was om informatie te verstrekken over de vele nieuwe ontwikkelingen op het gebied van vrijwilligerswerk en alles wat daar bij komt kijken. Daarnaast heeft er een erg interessant en dynamiek debat plaatsgevonden, waarbij gediscussieerd werd over het vrijwilligersbeleid van de gemeente Raalte.

Door een opkomst van ruim honderd vrijwilligers en organisaties kan de organisatie met recht spreken van een geslaagde avond, die zeker voor herhaling vatbaar is. De aanwezigen volgden een workshop over het nieuwe digitale subsidieloket en fondsenwerving, een workshop over de vrijwilligersverzekering van Centraal Beheer Achmea, of een workshop Maatschappelijke Stage en Hulp RBij, die verzorgd werd door de coördinator van het Vrijwilligerssteunpunt.

De tweede helft van de avond stond in het teken van het vrijwilligersbeleid van de gemeente Raalte. Dit gebeurde aan de hand van het door de deelnemers van de eerste workshop opgestelde stellingen, die ingeleid werden door de panelleden. Vervolgens kreeg het publiek alle gelegenheid om hier op te reageren, hetgeen resulteerde in een erg interessante discussie waar veel nuttige tips en ideeën uit zijn voortgekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.