eerste handeling voor bouw de horizon

De bouwaanvraag voor de nieuwbouw van De Horizon en de bijbehorende gymzaal op de locatie Monumentstraat 55 in Raalte is ongewijzigd goedgekeurd. Dat betekent dat bouwbedrijf Jansman uit Luttenberg op korte termijn kan beginnen met de nieuwbouw van De Horizon.

Met de bouw van een nieuwe accommodatie voor De Horizon komt er een einde aan de jarenlange huisvestingsproblematiek van de school voor speciaal basisonderwijs. De bouw van de gymzaal creëert prima mogelijkheden voor bewegingsonderwijs voor De Horizon. Stichting Christelijk Onderwijs Salland (SCOS) is verantwoordelijk voor de bouw en het beheer van De Horizon en de gymzaal. De realisatie van een expertisecentrum (op dezelfde locatie) komt geheel voor rekening van SCOS.

De start van de bouwactiviteiten is voor De Horizon en haar leerlingen een bijzonder en feestelijk moment. Daarom zal wethouder Roger de Groot donderdag 15 oktober om 11.00 uur ‘de eerste handeling’ samen met de leerlingen van De Horizon verrichten. Uiteraard op de bouwplaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.